Ne demek?

Wiki Article

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile bina sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, doğal afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

örneğin önüne yanıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır engelın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabil” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan geride bırakmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan yaygın kullanılır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında bili görmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ekseri yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen konstrüksiyonlabilmekle baş başa elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun üs sebebi bucak yitirilmesine nitelik vermemesi ve henüz azca maliyetle sorunin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklendikten sonra binalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da yangın kapısı katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve dipında hiçbir yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı tamam itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Branş binasında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat epey işlevsel ve dört başı Yangın Kapısı Fiyatları mamur olmalıdır.

Kullanılan kapı fitili bâtınin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim katkısızlanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları Yangın Kapısı en yüce kalite ve en oranlı fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında düzgün özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda amade yangın kapıları ile müstacel yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı çağ doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page