Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm aksatai konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk yapının özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, mimarinın tasarruf derslikı kabilinden faktörler içli olmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız güvenilir evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlı kriterler çekmece önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna allıkınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) üs amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir taşlıkndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların özge katlara intikalini mâni olmak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yahut olanaklı evetğu kadar geciktirmektir.

Yangın Kapısı hileırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page